اعلام حمایت دکتر مسلم ضرغام فرد از دو تن از کاندیدای انتخابات شورای شهر دوگنبدان
دکتر مسلم ضرغام فرد طی بیانیه ای از خانم کوثر دستانی و رمضان عباسی طی بیانیه زیر اعلام حمایت کرد. بنام معمار هستی بخش عدالت یکی از اساسی ترین مفاهیم در بحث های نظریه سیاسی و هم در عمل سیاسی است. بیشتر رویکردهای امروزی بر مبنای نظریه عدالت رالز یا رابرت نوزیک بنا ششده اند.
دکتر مسلم ضرغام فرد طی بیانیه ای از خانم کوثر دستانی و رمضان عباسی طی بیانیه زیر اعلام حمایت کرد.
بنام معمار هستی بخش
عدالت یکی از اساسی ترین مفاهیم در بحث های نظریه سیاسی و هم در عمل سیاسی است. بیشتر رویکردهای امروزی بر مبنای نظریه عدالت رالز یا رابرت نوزیک بنا ششده اند. اما باید توجه داشت که ایده عدالت به دوران کلاسیک باستان باز می گردد. در دههه های اخیر مفاهیم دموکراسی و ازادی و حاکمیت مردم در اندیشه ها دانشمندان بسیاری جای داشته است. امروزه دانشمندان علوم شهری عدالت را در شهرها را به طور جدی مطرح می کنند. انان انعکاس بی عدالتی و نابرابری را در فضای شهری مورد خطاب قرار می دهند. عدالت و برابری در مطالعات شهری را می توان در فعالیت های پاول دیویدوف و همکارانش در اواسط دهه ۱۹۶۰ ردیابی کرد. انها ایده برنامه ریزی وکالتی را مطرح کردند. ایده اولیه این دو دانشمند سپس توسط دیوید هاروی در کتاب های عدالت اجتماعی و شهر (۱۹۷۳)ِ و شرایط پست مدرنیته: تحقیق درباره ریشه های تغییر فرهنگی (۱۹۹۰)؛ حق به شهر (۱۹۶۸) و تولید اجتماعی فضا (۱۹۷۴) هانری لوفر ؛ در جستجوی عدالت فضایی ادوارد سوجا (۲۰۱۰) وتوسعه و بسط یافت و نهایتا به یک مفهوم سازی جدید منجر گشت. بدین ترتیب پیتر مارکوزه و همکارانش (۲۰۰۹) کتاب در جستجوی شهر عادل منتشر ساختند و به دنبال انان سوزران فاین استاین در سال (۲۰۱۰) کتاب شهرعادل را منتشر ساخت. هر یک از این جنبش ها موجبات تکامل و بلوغ بحث عدالت شهری را فراهم اورده است . هر کدام از ان ها با نگرش خاص خود سعی در برجسته سازی نابرابری و بی عدالتی شهری هستند و چرخش فضایی برای مبارزه با بی عدالتی و کاهش نابرابری را دنبال می کنند. بدین ترتیب شهر عادل مفهوم جدیدی است که اندیشمندان شهری را به تفکر وا داشته است.
فاین اشتاین در کتاب شهر عادل (۲۰۱۰) ، استدلال می کند که ارزشهای برابری، تنوع و دموکراسی اصول بنیادین شهرها هستند. او در تلاش است تا مشکلات گروه های اجتماعی محروم را به تصویر بکشد. در حقیقت او به دنبال قراردادن گروه های محروم در مرکز سیاست های شهری است. بدین ترتیب شهرعادل شهریست که تمام شهروندان خود را در نظر می گیرد و به هر یک از ان ها بها می دهد. با این اوصاف یک شهر عادل به صورت اگاهانه خلق می شود که این امر از طریق فرایند برنامه ریزی شهری صورت می گیرد. از این رو عدالت “هدف اصلی برنامه ریزی شهری در تمام اشکال نهادی و مردمی آن است و باید باشد”. در حقیقت عدالت در برنامه ریزی شهری ریشه در مباحث دمکراتیک دارد. پس دموکراسی، مشارکت، ازادی و برابری پایه ساز ایجاد یک شهر عادل هستند.
بیایید در یک فضای برابر و ازاد و با مشارکت همگان به استقبال شورای شهر ششم برویم. بیاید به گونه ای انتخاب کنیم که در اینده بتوانیم حقوق خود را از منتخبین مطالبه کنیم و فریاد “حق بر شهر” سر دهیم. بیاید در یک حرکت و جنبش اگاهانه افرادی را انتخاب کنید در عین تخصص و تحصیلات خوشنام بوده و قابل اعتماد باشند. بیایید برای احقاق حقوق شهروندی خود و توسعه یک شهر عادل در پهنه جغرافیایی شهرمان یک گام اساسی برداریم. تک تک ارای ما در اینده شهرمان دخیل است. پس اگاهانه و با درنظر گرفتن اینده فرزندان و خودمان اقدام به انتخاب افراد کنیم. بیاید با انتخاب افراد شایسته و لایق به سوی شهر عادل حرکت کنیم. بدانیم و بدانید که هر رای شما در اینده فرزندانتان که در این شهر زندگی خواهند کرد دخیل خواهد بود. بیایید عدالت و زیست پذیری را برای ایندگان به یادگار بگذاریم.
اینجانب مسلم ضرغام فرد حمایت قاطع و به حق خود از اقای مهندس رمضان عباسی و خانم کوثر دستانی را اعلام می دارم و امیدوارم انان نیز در جهت توسعه یک شهر عادل در گچساران تلاش کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0