سرپرست اداره کل بهزیستی فارس از برگزاری آیین افتتاحیه برنامه غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در فارس با حضور دکتر صفاری فرد معاون پیشگیری از معلولیت های بهزیستی کشور خبر داد. دکتر صفاری فرد معاون پیشگیری از معلولیتهای بهزیستی کشور در این مراسم عنوان کرد: هر چند در دو سال گذشته مهدهای کودک […]
سرپرست اداره کل بهزیستی فارس از برگزاری آیین افتتاحیه برنامه غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در فارس با حضور دکتر صفاری فرد معاون پیشگیری از معلولیت های بهزیستی کشور خبر داد.
دکتر صفاری فرد معاون پیشگیری از معلولیتهای بهزیستی کشور در این مراسم عنوان کرد: هر چند در دو سال گذشته مهدهای کودک را نداشته ایم با آموزش به مراکز مثبت زندگی تحت نظارت بهزیستی و استفاده از پایگاه آنان گامی مهم در غربالگری برداشته ایم و در خصوص اثر بخشی این طرح ذکر این نکته ضروری است که با اجرای طرح از معلولیت ۳۶۰ هزار کودک در کشور جلوگیری شده که کمک زیادی به تحکیم بنیان خانواده نموده است.
محمدرضا هوشیار سرپرست بهزیستی فارس نیز با بیان اینکه سن طلایی تشخیص و درمان تنبلی چشم کودکان ۳ تا ۶ سالگی است، افزود ؛در این بیماری چشم های کودک کاملاً سالم به نظر میرسد اما دید کافی وجود ندارد و عدم تشخیص و درمان منجر به نابینایی و کم بینایی کودک خواهد شد.
او در ادامه پشتوانه طرح غربالگری را اجتماع عنوان کرد و گفت: باید مشارکت حداکثری خانوادهها برای شرکت در این طرح جلب گردد تا از ایجاد معلولیت بینایی در کودکان پیشگیری شود.
هوشیار افزود: اين برنامه کشوری در سراسر استان فارس اجرا می گردد، در حال حاضر ۲۹۰ پایگاه ثابت و سیار برای مراجعه والدین و کودکان در نظر گرفتهایم.
والدین کودکان ۳ تا ۶ سال با مراجعه به مراکز مثبت زندگی در بهزیستی فارس می توانند کودکان خود را مورد غربالگری بینایی قرار دهند.
هوشیار میزان شیوع جهانی تنبلی چشم را ۲ تا ۷ درصد عنوان نمود و گفت: میزان شیوع این بیماری در کشور ما ۱/۴ درصد است.